Teknoloji

RemotePC uygulaması iPad’e WiFi üzerinden PC ve Mac’e erişim imkânı veriyor

Evde ya da işte bulunan bilgisayarınızdaki dosyalara dışarıda hareket halindeyken erişebilmek bazen hayat kurtarıcı derecede önemli olabiliyor. Profesyoneller açısından bakıldığında bu, ihtiyaç duyulan kritik dosyalara her an her yerde ulaşılabilirken, bireysel kullanıcılar da medya dosyalarını gittikleri her yere taşıma imkânı buluyorlar. Bilgisayardan bilgisayara erişim sağlayan uzaktan  erişim yazılımlarıysa uzun zamandır etrafta dolaşıyor.

Bu alanda çözümler sunan RemotePC adlı bir şirket RemotePC Lite for iPad adını verdiği iPad uygulamasının yeni versiyonunu yayınladı. İlk versiyon kullancılara bilgisayarlarındaki müzik ve video dosyalarını WiFi ağı üzerinden iPad’lerine akıtmalarına imkân sağlarken güncellenmiş yeni versiyonda bilgisayardaki dosyalara uzaktan erişim imkânı da sunuluyor.

Bunun yanında yeni güncelleme kullanıcılara PC ya da Mac’lerindeki dosyaları doğrudan uzaktaki cihaz üzerinde açma imkânı sunuyor. iPad tam masaüstü erişim sağlamanın yanı sıra tüm ses ve video dosyalarını alma imkânına da sahip. Artık bilgisayarınızdaki tüm dosyaları, programları iPad ile kontrol edebileceksiniz, ne mutlu size…

İlgili – RemotePC

İLGİLİ HABERLER