Teknoloji

Redmi yeni bir akıllı saat tanıtmaya hazırlanıyor

redmi mi watch lite

Redmi Note 9 serisi yarın düzenlenecek etkinlikle Çin pazarına giriş yapacak. Şirket aynı etkinlikte ilk olarak ana vatanı Çin’de piyasaya süreceği bir akıllı saati de tanıtacak.

Bu konuya dair devam eden söylentiler, Xiaomi’den Lu Weibing’in Weibo’da yaptığı paylaşımla doğrulandı. Bu paylaşımda bileğin üzerinde bir saat kulesi görülüyor. Saatin hafif bir kasaya ve kare bir ekrana sahip olacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Redmi’nin yeni akıllı saatinin adı şu an için bilinmiyor. Ancak geçtiğimiz ay ABD Federal İletişim Komisyonu’nun veri tabanında görülen bilgiler, saatin Mi Watch Lite adını taşıyacağını gösteriyor.

Mi Watch Lite’ta 1.41 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunması bekleniyor. Bu renkli ekranın parlaklık seviyesinin otomatik olarak ayarlanacağı belirtiliyor. 50 metreye kadar suya dayanıklı olacağı söylenen saat, yüzme idmanlarını da takip edebilecek.

redmi

GPS, sürekli ölçüm yapabilen kalp atış hızı sensörü ve 230 mAh kapasiteli pil de akıllı saatin özellikleri arasında sayılıyor.

Redmi Mi Watch Lite adını taşıması beklenen saate dair tüm detaylar, yarın itibarıyla gün yüzüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER