Teknoloji

Redmi Pad tablet için bir sızıntı daha

redmi pad
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi 12T ve 12T Pro 4 Ekim’de resmiyet kazanacak. Şirketin aynı etkinlikte Redmi Pad isimli tabletini de tanıtması bekleniyor. Bu tablet daha önce Xiaomi’nin Kuveyt ofisinin yanlışlıkla yaptığı paylaşımla görülmüştü. Yeni bir sızıntı tabletin tasarımına ve özelliklerine daha detaylı biçimde bakmayı sağlıyor.

Redmi Pad’in siyah, gri ve yeşil olmak üzere üç renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı görülüyor. Helio G99 işlemci, 4 GB’a kadar uzanan RAM ve 128 GB’a kadar uzanan depolama alanı seçenekleri başlıca göze çarpan özellikler oluyor.

Tabletin 10.61 inç LCD ekranı 2000 x 1200 piksel çözünürlük sunacak. Yenileme hızı 90 Hz olan ekranın 10-bit renk derinliğine ve 400 nit maksimum parlaklığa sahip olduğu belirtiliyor.

redmi padTabletin hem arkasında hem de önünde 8 megapiksel kameraların bulunacağı söyleniyor. Ön kameranın 105 derece geniş görüş açısına sahip olduğu belirtilirken, bunun FocusFrame isimli bir teknolojiyle destekleneceği ifade ediliyor. 18W şarj desteğine sahip 7000 mAh pil de tabletin özellikleri arasında sayılıyor.

Redmi Pad’in Avrupa’da 250 avronun altından başlayan fiyatlarla satılması bekleniyor. Hücresel bağlantı destekli versiyonların 250 ila 350 avro arasında fiyatlara sahip olması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER