Teknoloji

Redmi oyun telefonunu K40 serisi altında çıkaracak

redmi k40 oyun

Redmi akıllı oyun telefonuyla ilgili detaylar paylaşmaya devam ediyor. Daha önce telefonun nisan ayının sonunda tanıtılacağını açıklayan şirket, kesin tarihi de duyurdu. Redmi K40 serisi altında sunulacak olan telefon, 27 Nisan’da gözler önüne çıkacak.

Akıllı telefonun resmi adı Redmi K40 Game Enhanced Version olacak. Bu telefon, K40 serisinin diğer üyelerinden farklı özellikler taşıyacak.

Telefonun kenarında cihaz yatay vaziyette tutulduğunda köşelerde kalan omuz tuşları bulunacak. Kamera tasarımındaki farklılıklar da Redmi’nin paylaşımında göze çarpıyor. İki büyük lensin arasında bu telefonda biraz daha küçük üçüncü bir kameranın bulunduğu görülüyor. Redmi K40’ın kameralarının etrafındaki LED halkalar da Oyun Modu aktif hâle geldiğinde aydınlatılacak.

redmi k40 oyunOyun modunu fiziksel bir tuşla çalıştırmak mümkün olacak. Bu tuş üst tetik tuşunun yanında yer alacak. Ses kontrol butonlarının ise telefonun sol kenarına taşınmış olması öngörülüyor.

Redmi oyun telefonuyla tanışmak için önümüzde yedi günlük bir süre var. Bu süre zarfında Redmi’den telefonla ilgili yeni bilgiler paylaşılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER