Teknoloji

Redmi’nin ilk oyun telefonunun özellikleri için yeni iddialar

redmi oyun telefonu

Redmi markalı ilk oyun telefonu bu ay bitmeden gözler önüne çıkacak. Çinli kaynakların verdiği bilgiye göre, akıllı telefonda yenileme hızı 144 Hz olan Samsung E4 AMOLED panel kullanılacak.

Akıllı telefonun özellikleriyle ilgili sızıntılar da bir süredir etrafta dolaşıyor. Son haberlere göre, akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcisi bulunacak. Telefonun piyasadaki diğer oyun telefonlarına kıyasla daha uygun fiyatla satılacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilin vereceği söyleniyor. Bu pilin 67W şarj desteğine sahip olacağı belirtiliyor. Xiaomi’nin Black Shark markalı oyun telefonlarında bulunan omuz tuşlarının Redmi’nin oyun telefonuna da yerleştirmesi bekleniyor.

İddialara göre, Redmi markalı ilk akıllı oyun telefonu Çin’de 1999 yuandan (2482 TL) başlayan fiyatlarla satılacak. Çin gibi doymuş bir pazarda bile bu fiyattan satılacak bir telefonun küresel pazara açılımının da iddialı bir fiyatla yapılacağı söylenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER