Teknoloji

Redmi Note serisinin yeni üyelerinin izleri görüldü

redmi note 9

Xiaomi’nin bünyesindeki Redmi, Note 10 serisine iki yeni telefon daha eklemeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Bu telefonların izlerine Çin’in sertifika kurulu 3C’nin veri tabanında rastlandı. Veri tabanındaki kayıtlar, telefonların potansiyel şarj hızları konusunda bilgi veriyor.

Kayıtlarda Xiaomi M2007J22C ve Xiaomi M2007J17C olarak görülen bu iki telefonlar sırasıyla 25W ve 33W şarj desteğine sahip olacak. Listede her iki telefonda 5G desteği sunulacağının bilgisi de yer alıyor.

Dedikodulara göre, Note 10 Pro’nun arkasında 108 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunacak. Telefonun kalbinde ise Dimensity 820 veya Snapdragon 750 işlemcinin yer alması bekleniyor.

Redmi Note serisinin müstakbel üyelerinin model numaralarının sonunda yer alan “C” harfi, bu telefonların Çin için hazırlandığını gösteriyor. Ancak başka bir sızıntıda telefonun Avrasya Ekonomik Komisyonunun kayıtlarında M2007J22G model numarasıyla görülüyor. Bu da telefonların başka pazarlarda başka isimlerle piyasaya çıkabileceği anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER