Manşetler

Redmi Note 9 Türkiye lansmanı canlı yayın nasıl izlenir?

Redmi Note 9 Türkiye lansmanı canlı yayın nasıl izlenir?

Xiaomi’nin akıllı telefonları Türkiye’de büyük ilgi görüyor. Redmi Note serisi telefonlar da bu telefonların arasında önde geliyor. Xiaomi, daha önce Redmi Note 7 ve Note 8 modelleriyle gösterdiği satış başarısını şimdi Redmi Note 9 modeliyle yakalamayı hedefliyor. Bu Android telefonun Türkiye tanıtımı internet üzerinden yayınlanacak bir etkinlikle gerçekleştirilecek. Redmi Note 9 Türkiye lansmanı canlı yayın izleme yolları bu yazıda yer alıyor.

Redmi Note 9 Türkiye lansmanı ne zaman ve saat kaçta başlıyor?

12 Haziran 2020 Cuma saat 15.00

Redmi Note 9 Türkiye lansmanı canlı yayın bilgileri

Redmi Note 9 Türkiye lansmanı için Xiaomi’nin sosyal medya kanalları kullanılıyor. Şirketin YouTube, Facebook ve Twitter hesapları üzerinden bu canlı yayını izlemeniz mümkün olacak. Canlı yayın bağlantıları aşağıda yer alıyor. Yukarıdaki canlı yayın penceresi üzerinden de lansmanı canlı olarak izleyebilirsiniz.

Redmi Note 9 özellikleri

Redmi Note 9 cam ve plastik birleşimi bir gövdeyle geliyor. Telefonun önü Corning Gorilla Glass 5 camla kaplı. Telefon sıvı sıçramalarına karşı dayanıklı bir gövdeye sahip. 6.53 inç IPS LCD ekranının ise 450 nit gibi yüksek bir parlaklığa sahip olduğu belirtiliyor. Ekran çözünürlüğü 1080 x 2340 piksel ve 395 ppi gibi yeterli bir piksel yoğunluk değeri mevcut. 19.5:9 görüntü oranlı ekranın sol üst köşesinde selfie kamera deliği bulunuyor.

Arka tarafta toplam dört kamera bulunuyor. Ana kameranın çözünürlüğü 48 megapiksel ve bu kameranın f/1.8 diyafram açıklığı değeri var. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro lens ve 2 megapiksel derinlik sensörüyle kamera sistemi tamamlanıyor. Önde ise 13 megapiksel kamera var. Hem arka hem de ön kamera ile 1080p Full HD video kaydı gerçekleştirilebiliyor.

MediaTek Helio G85 işlemciye sahip olan Note 9, 3 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza ya da 4 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza seçenekleriyle sunulacak. microSDXC kart yuvasıyla depolama alanı daha da genişletilebiliyor. 5020 mAh gibi yüksek sayılabilecek bir pili var. Kutudan da 18W şarj adaptörü çıkıyor. Ayrıca bu telefonla başka cihazları da şarj etmek mümkün oluyor. Arkada parmak izi okuyucu mevcut.

Redmi Note 9 Türkiye lansmanı canlı yayın sonrasında bu telefonun fiyatı ve çıkış tarihiyle ilgili detayları da öğrenmiş olacağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER