Teknoloji

Redmi Note 9 serisi tanıtım tarihi açıklandı

redmi note 9
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme, 5 Mart tarihinde Hindistan’da Realme 6 serisinin duyurusunu gerçekleştirecek. En büyük rakibi Redmi ise, yaptığı duyuruyla 12 Mart tarihinde Redmi Note 9 serisini tanıtacağını açıkladı. Yeni yayınlanan bir tanıtım görseli de arkada, kare şekilli modül içinde dörtlü arka kamera kurulumunun olduğunu gösteriyor.

Tanıtım görseline biraz daha dikkatli bakarsak, önde de delikli ekran içinde çift kameranın bulunacağını söyleyebiliriz. Daha doğrusu, ikilinin daha üstün özelliklere sahip olacak üyesi Redmi Note 9 Pro çift selfie kamerası ile birlikte gelebilir.

Amazon’un Hindistan mağazasında yer alan bir tanıtım sayfası da, en yeni Redmi Note modellerinin yoğunlaştırılmış oyun deneyimini sunacağını kaydediyor. Aynı zamanda hızlı şarj yeteneklerinin daha da geliştirileceği belirtiliyor.

Telefonun kulaklık jakı da barındıracağı söyleniyor. Aynı zamanda ekranın da 90 Hz yenileme hızına sahip olacağı tahmin edilen özellikler arasında bulunuyor.

Redmi Note 9 ve Note 9 Pro, tanıtıldıktan kısa bir süre sonra Türkiye’de de satışa çıkacaktır. Redmi Note 7 ve Note 8 serilerinin gördüğü ilgiden yola çıkarak, yeni Android telefon serisinin de büyük ilgi görmesini bekleyebiliriz.

İLGİLİ HABERLER