Teknoloji

Redmi Note 8T önemli bir açığı kapatarak geliyor

redmi note 8t

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de tanıtımı yapılan ve piyasaya çıkan Redmi Note 8 yetenekli ve makul fiyatlı bir orta segment Xiaomi telefonu olma özelliğini taşıyor. Ne yazık ki, bu telefonda NFC desteği yok. Görünüşe göre Xiaomi, NFC desteğini Redmi Note 8T adını verdiği başka bir çeşide saklamış.

Henüz resmi duyurusu yapılmayan Redmi Note 8T, birkaç fotoğraf sayesinde ortaya çıktı. Eklenen NFC desteği ise telefonun ekranına yapıştırılan tanıtıcı çıkartma ile birlikte öne çıkarılıyor.

Fotoğraflar Note 8T ve Note 8’in aynı seviyede özelliklere sahip olduğunu da gösteriyor. 6.3 inç ekran Gorilla Glass 5 cam ile kaplanmış. Snapdragon 665 işlerden sorumlu ve telefonda 4000 mAh kapasiteli pil mevcut. Arkadaki dörtlü kamera dizisi içinde makro lens ve ultra geniş açılı lens 48 megapiksel ana kameraya eşlik ediyor. Dört kamera içinde bir de derinlik sensörü bulunuyor.

Bir başka footğrafta ise kutu içeriği görülüyor. Bunların arasında şeffaf kılıf, üzerindeki çıkartmaya bakıldığında 18 vatlık olduğu görülen şarj adaptörü ve USB kablosu bulunuyor. Şarj aletinin üzerinde Türkiye’de de kullanılan Avrupa çıkışı bulunuyor. Bu da Redmi Note 8T’nin hangi ülke pazarlarını hedeflediğini gösteriyor. Fotoğrafların kaynağı, 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızalı versiyonun yurt dışı fiyatının 199 avro olacağını iddia ediyor.

Redmi Note 8 modelinin 64 GB dahili hafıza ve 4 GB RAM barındıran modeli Türkiye’de 1999 TL’den satılıyor.

redmi note 8t

Redmi Note 8T’nin ne zaman resmiyet kazanacağı belli değil. Ancak piyasaya çıkmaya hazır kutusu ve telefonun birden fazla biçimde ortaya çıkan fotoğrafları çok yakında geleceğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER