FırsatlarManşetler

Redmi Note 8 Pro için günün dikkat çeken indirim fırsatı

redmi note 8 pro indirim fırsatı

Xiaomi’nin geçtiğimiz ekim ayında Türkiye’de satışına başladığı Redmi Note 8 Pro, son zamanların en yüksek fiyat-performans oranlı akıllı telefonlarından bir tanesi olarak dikkat çekiyor. Bu telefon bugüne özel olarak dikkat çekici bir indirim fırsatı ile müşterilere sunuluyor.

Redmi Note 8 Pro’da 6.53 inç, 1080 x 2340 piksel çözünürlüklü IPS LCD ekran bulunuyor. 500 nit maksimum parlaklığa ulaşan ekran HDR desteğine de sahip. Böylelikle YouTube’daki HDR içerikleri daha canlı renkler ve yüksek parlaklıkla izleyebilirsiniz. Telefonda sekiz çekirdekli MediaTek Helio 90T işlemci bulunuyor. Fırsat kapsamında sunulan üründe 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza bulunuyor.

Redmi Note 8 Pro’nun satış fiyatı 2699 TL. Ancak telefonu bugüne özel olarak 1999,90 TL gibi dikkate değer bir indirimle satın alabilirsiniz.

REDMI NOTE 8 PRO SATIN AL

SATIN AL

4 kenarından 3 boyutlu olarak kavislendirilen Redmi Note 8 Pro’nun, elinizde mükemmel bir tutuş hissi yaratıyor. Yüzde 91.4’lük ekran gövde oranı ise her açıdan yüksek bir görüntü deneyimini sunuyor.

Note 8 Pro’nun en önemli özelliklerinden bir tanesi de 64 megapiksel çözünürlüklü arka kameraya sahip olması. Buna 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör, 2 megapiksel derinlik kamerası ve 2 megapiksel makro sensör eşlik ediyor. Yani toplamda dört adet kamera bulunuyor. Önde de 20 megapiksel selfie kamera var. Bu kamera da damla çentiğe yerleştirilmiş.

Xiaomi’nin Redmi telefonu pil kapasitesi bakımından da dikkat çekici görünüyor. 4500 mAh kapasiteli pil taşıyan bu akıllı telefon böylelikle bir günü rahatlıkla aşan bir kullanım imkanını sunuyor. Kutudan 18W hızlı şarj adaptörü de çıkıyor. Telefonun beyaz, mavi, siyah, yeşil gibi farklı renkleri şu anda satışta bulunuyor.

Redmi Note 8 Pro ile ilgili dikkat çeken diğer özellikler

İndirimli olarak satılan 64 GB Xiaomi Redmi Note 8 Pro’nun kutusundan hızlı şarj cihazı, bağlantı kablosu, SIM kart iğnesi, koruyucu kılıf ve kullanım dökümanları ile birlikte geliyor. Telefonda MIUI 10 kullanıcı arayüzüne sahip Android 9 Pie işletim sistemi ve ön yüklü uygulamalar bulunuyor. Telefonu ilk açtığınızda hızlı başlangıç sihirbazını yönergelere uygun şekilde tamamlayarak hızlı şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. MIUI 10 arayüzünün getirdiği özel ayarları kurulum esnasında ya da daha sonra uygulayabilirsiniz.

Akıllı telefon su ve toza karşı dayanıklılık sağlayan IP52 sertifikasına sahip. Ancak koruma sağlamak için ürüne uygun kırılmaz cam filmi ile beraber kutunun içerisinden çıkan koruma kılıfını kullanabilirsiniz. Redmi Note 8 Pro’nun içerisinden kulaklık çıkmadığı için 3.5 mm kulaklık girişine uygun olan kişisel kulaklığınızı da ürünle beraber kullanabilirsiniz.

Redmi Note 8 Pro için müşteri yorumları da fazlasıyla olumlu. Telefonu satın alanlar bunun en yüksek fiyat-performans oranına sahip telefon olduğu görüşünde birleşiyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER