Teknoloji

Redmi Note 8 Pro’nun Avrupa satış fiyatları ortaya çıktı

redmi note 8 pro

Redmi Note 8 Pro, geçtiğimiz ayın sonunda tanıtılmıştı. Tanıtım etkinliği sırasında telefonun Çin’deki satış fiyatları açıklansa da, diğer bölgelerdeki çıkış tarihi ve fiyatlar konusunda bilgi verilmemişti. Avrupa da söz konusu bölgeler arasında yer alıyor.

Telefonun Avrupa’daki fiyatı konusunda Redmi’den ve çatı şirketi Xiaomi’den resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak bazı Avrupalı perakende satış platformları, Redmi’nin sessizliğine aldırmadan telefonun satış fiyatını şimdiden açıkladı.

Sudhansu Ambore isimli Twitter kullanıcısının verdiği bilgiye göre, Redmi Note 8 Pro’nun 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu Avrupa’da 259 avro karşılığında satılacak. 128 GB depolama alanı isteyenlerin ise 289 avro ödemesi gerekecek. Telefonun 8 GB RAM’e sahip versiyonu ise Avrupa’da satışmayacak gibi görünüyor.

Redmi Note 8 Pro 64 megapiksel arka kameraya sahip

Redmi Note 8 Pro’nun Avrupa’daki satış fiyatlarının Çin’e kıyasla daha yüksek olduğu görülüyor. Vergiler ve ithalat ücretleri nedeniyle aradaki bu farkın normal olduğunu söylemek gerekiyor.

Redmi Note 8 Pro’nun en çarpıcı özelliği olarak arkasındaki lenslerden birinin 64 megapiksel çözünürlüğe sahip olması öne çıkıyor. Ana kamera işlevini gören bu lense biri 8, diğerleri ise 2 megapiksel çözünürlüklü üç lens daha eşlik ediyor. Akıllı telefonun kalbinde ise MediaTek Helio G90T yonga set bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER