Manşetler

Redmi Note 7 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi duyuruldu

redmi note 7 turkiye fiyati

Xiaomi‘nin alt markası Redmi’nin portföyünün en yeni üyeleri arasında yer alan Redmi Note 7, geçtiğimiz ocak ayında tanıtılmıştı. Çinli üreticinin İstanbul’da düzenlediği etkinliğin gündem maddelerinden biri de bu cihaz oldu. Redmi Note 7 Türkiye fiyatı etkinlikte açıklandı.

Redmi Note 7 görsel açıdan Xiaomi’nin Mi Play modeline benziyor. Akıllı telefonun arkasında çift lensli bir kamera modülü bulunuyor. Bu modülde 48 megapiksel çözünürlüklü ana lensi, 5 megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü tamamlıyor. Telefonun 6.3 inç büyüklüğündeki ekranının üst kısmında ise dairesel bir çentik yer alıyor. Bu çentik 13 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor. 19.5:9 görüntü oranlı bu ekran, 1080p çözünürlük sunuyor.

Redmi Note 7 Türkiye fiyatı ne kadar?

Redmi Note 7’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 666 yonga seti bulunuyor. Bu yonga setine 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı veya 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor.

Xiaomi, İstanbul’da düzenlediği etkinlikte Redmi Note 7’nin Türkiye’deki satış fiyatını da açıkladı. Akıllı telefonun 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu 1999 TL karşılığında satılacak. 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonun fiyat etiketinde ise 2349 TL yazacak. Akıllı telefon 29 Mart itibarıyla Türkiye’de satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER