Manşetler

Video: Redmi Note 7 Kutusundan Çıkıyor

redmi note 7 kutu açılımı

Xiaomi, orta segment Android telefonlarını sunduğu Redmi serisini geçtiğimiz yılın sonlarında bağımsız bir marka hâline getirmişti. Bu markanın ilk resmi üyesi de Redmi Note 7 olmuştu. Bu Android telefonunu MWC 2019’da görmüş, kısa bir incelemeden geçirmiştik. Redmi Note 7, mart ayının sonlarında 1899 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’ye gelmişti. Bugün de elimize test için ulaştı. Redmi Note 7 kutu açılımı videosunda telefonu kutusundan çıkarıyor, kurulumu yapıyor ve ilk turu atıyoruz.

Redmi Note 7’nin kutusunu kaldırdığımızda bizi ilk olarak içinde silikon kılıfın yer aldığı bir zarf karşılıyor. Ayrıca bu zarfın içinde hızlı başlangıç kılavuzu ve garanti belgesi de var. Dışına da SIM kart tepsisi için bir iğne eklenmiş. Telefon, arka kameraları yukarı bakacak biçimde kutuya yerleştirilmiş. Böylelikle Xiaomi, biri 48 megapiksel çözünürlüklü olan iki kamerayı vurguluyor. Bize gelen Note 7 mavi renkte ve gayet şık görünüyor. Arkada parmak izi okuyucusu var ve gayet hızlı çalışıyor. Alt kenarda microUSB portunu görüyoruz. 6.3 inç Full HD ekranın üst kısmında selfie kamerası için bir damla çentik mevcut.

Telefonun kutusundan USB-C – USB kablosu ve güç adaptörü de çıkıyor. Çinli markalar genel olarak kutuya kulaklık koymuyor. Xiaomi de Redmi Note 7’de bu geleneği bozmuyor. Telefonun kurulumu 5 dakikadan az bir sürede tamamlanıyor. Kurulum sırasında parmak izinizi ekleyebileceğiniz gibi, Mi hesabı oluşturabilir ve Redmi Note 7’nin bilgilerinin ve verilerinin Mi Cloud’da tutulmasını sağlayabilirsiniz.

Android 9 Pie tabanlı Redmi Note 7’de MIUI 10 kullanıcı arayüzü çalışıyor. Xiaomi’nin özelleştirilmiş kullanıcı arayüzü, varsayılanda uygulama çekmecesi içermeyen bir düzene sahip. Saf Android’den epey uzakta bir tasarımı var, ancak eğlenceli de görünüyor. Hızlı ayarlar ve bildirim tepsisi gayet düzenli görünüyor, ancak ekran parlaklığı ayarını metin kutusu sanmanız söz konusu olabilir. Uygulama geçiş ekranı da gayet şık görünüyor. Burada uygulama yönetimine hızlı erişimi sağlayan çeşitli bağlantılar da var. Kamera uygulaması da birçok akıllı telefonda gördüğümüz tarzda. Kolay, sade ve anlaşılır.

Redmi Note 7 ile ilgili daha fazla detayı çok yakında gerçekleştireceğimiz incelemede bulacaksınız. Redmi Note 7’nin ekranı nasıl? Snapdragon 660 işlemci nasıl performans sunuyor? 4000 mAh kapasiteli pil ne kadar dayanıyor? 48 megapiksel ve 5 megapiksel çözünürlüklü arka kameranın performansı nasıl? 13 megapiksel selfie kamerası nasıl fotoğraflar çekiyor? Bu soruların cevabını çok yakında incelememizde bulacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER