Teknoloji

Redmi Note 7 dört ayda 10 milyon barajını geçti

redmi note 7 inceleme

Xiaomi‘nin alt markası Redmi, yeni “amiral gemisi katili” olarak tanımlanan K20‘yi, 28 Haziran’da gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak şirketin elinde K20’nin sahneye çıkışından önce de kutlamaya değer bir başarı var gibi görünüyor. Redmi Note 7, sadece 129 gün gibi kısa bir süre içinde tüm dünyada 10 milyon satış rakamına ulaştı.

Bu önemli başarıyı Xiaomi’nin kurucularından Lei Jun, Weibo hesabı aracılığıyla duyurdu. Lei Jun, daha sonra da üstünde 10.000.000 yazan bir pastayı Xiaomi ve Redmi çalışanlarıyla keserken çekilen fotoğraflarını da paylaştı.

Ulaşılan kilometre taşını bir “zafer” olarak tanımlayan Jun, gelinen noktanın Xiaomi’nin değerlerinin başarısını da yansıttığını dile getirdi. Lei Jun, Redmi K20’nin piyasaya çıkışı için hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Redmi Note 7 serisinin bünyesinde üç farklı model bulunuyor. Standart Note 7’ye, Note 7S ve Note 7 Pro eşlik ediyor. Note 7 ve Note 7S arasında fazla fark olmasa da, satılan ülkeler ve depolama seçenekleri ana fark noktaları olarak öne çıkıyor. Note 7 Pro ise daha güçlü işlemcisi ve 48 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX586 sensörler aradan sıyrılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER