Teknoloji

Redmi Note 13 Pro dünyaya LTE versiyonuyla açılacak

redmi note 13 pro poco x6

Redmi Note 13 serisi bir süre önce Çin’de gözler önüne çıkmıştı. Xiaomi yakında bu seriyi diğer ülkelerde kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. 5G desteğine sahip Snapdragon 7s Gen 2 işlemcili Redmi Note 13 Pro’nun Çin dışına açılırken LTE destekli bir versiyonunun da sunulacağı bir sızıntıyla görüldü.

Note 13 Pro hem LTE hem de 5G versiyonlarıyla Tayland’ın sertifika kurulu NBTC’nin veri tabanında boy gösterdi. Sertifikalarda Note 13 Pro ve Note 13 Pro 5G isimleri ayrı ayrı görülüyor. Bu da iki farklı telefondan bahsedildiğini gözler önüne seriyor.

Note 13 Pro’nun LTE destekli versiyonunda kullanıcıları ne gibi özelliklerin beklediği şu an için belirsizliğini koruyor. Zira bu model için şimdiye kadar bir sızıntı gelmiş değil. Dolayısıyla kullanıcıların neyle karşılaşacağı da bilinmiyor.

Redmi Note 13 Pro hangi özelliklere sahip?

Çin’de satışa sunulan Redmi Note 13 Pro’da 6.67 inç büyüklüğünde 1220p çözünürlüklü OLED ekran bulunuyor. Bu ekranın yenileme hızı ise 120 Hz. 200 megapiksel ana kameraya sahip olan telefon, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 67W şarj destekli 5100 mAh pilden alıyor. Telefonun Çin’deki başlangıç fiyatının 200 dolardan düşük olduğunu belirtmekte de fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER