Manşetler

Redmi Note 11 serisi Türkiye fiyatları belli oldu

a101 2 haziran

Xiaomi, Redmi Note 11 serisini ve çeşitli ekosistem ürünlerini çarşamba akşamı İstanbul’da düzenlediği bir etkinlikte Türkiye için tanıttı. Bu etkinlikte nisan ayında satışa sunulmaya başlanacak Redmi Note 11 serisi üyelerinin fiyat bilgileri de açıklandı.

Xiaomi’nin belirttiğine göre, Redmi Note 11 Pro 5G 8.099 TL’den ve Redmi Note 11 Pro+ 5G 9.499 TL’den başlayan tavsiye edilen son kullanıcı fiyatlarıyla nisan ayının ikinci yarısında kullanıcılarıyla buluşacak. Serinin diğer üyelerinden Redmi Note 11 Pro 7.199 TL’den başlayan tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla 1-10 Nisan tarihleri arasında ön satış fırsatıyla satışta olacak. Redmi Note 11S ise 6.499 TL’den başlayan fiyatlarla 1 Nisan itibariyle raflarda yerini alacak. Ailenin son üyesi Redmi Note 11 ise 5.199 TL’den başlayan tavsiye edilen son kullanıcı fiyatlarıyla mayıs ayında satışa çıkacak.

Redmi Note 11 serisi, şirketin belirttiğine göre, kamera sistemine, şarj hızına, ekranına ve SoC’ye bir kez daha önemli yenilikler getirerek, amiral gemisi düzeyinde akıllı telefon performansını eskisinden daha erişilebilir hâle getiriyor. Akıllı süpürge, akıllı saat ve kulaklık olmak üzere, yeni ekosistem ürünleri de kullanıcıların hayatını kolaylaştırma misyonunu destekliyor.

Xiaomi markalı temizlik ürünleri

Xiaomi, Mi Vacuum-Mop 2 Lite, Mi Vacuum-Mop 2, Mi Vacuum-Mop 2 Pro ve Mi Vacuum-Mop 2 Ultra’dan oluşan Mi Robot Vacuum-Mop 2 serisi ile ev temizliğinde çığır açıyor. Mi Vacuum-Mop 2 Ultra ve Mi Vacuum-Mop 2 Pro’da evin haritasını çıkararak temizlemede yüksek verimliliği sağlayan LDS lazer navigasyon sistemleri bulunuyor. Mi Vacuum-Mop 2’de VSLAM teknolojisi, Mi Vacuum-Mop 2 Lite’ta ise jiroskop ve görsel destekli navigasyon ile haritalamayı gerçekleştiriyor. Üst düzey konfor sağlayan Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra’nın otomatik toz toplama ünitesinde toz hazne hacminin 10 katı olan 4 litrelik toz torbası bulunuyor. Ek olarak, Otomatik toz toplama ünitesi, elektrikli süpürgenin toz haznesini 16.500 Pa’da boşaltırken, Mop 2 Ultra’yı yeniden şarj ediyor ve 1.000W’a kadar enerji kullanıyor. Mop 2 Ultra’nın emiş gücü 4.000 Pa iken Mop 2 Pro’nun emiş gücü 3.000 Pa olarak değişiyor. Sırasıyla Mop 2 ve Mop 2 Lite’ın emiş güçleri ise 2.700 Pa ve 2.200 Pa olarak farklılık gösteriyor. Ayrıca Mop 2 Pro ve Mop 2 Ultra’nın her ikisinde de 5.200mAh kapasiteli pil bulunuyor. Mi Vacuum-Mop 2 Lite modeli, önceki versiyonu essential’dan üzerinde bulunan jiroskop ve görsel destekli navigasyon özelliği ile ayrışıyor.

Xiaomi Watch S1 ve S1 Active

Premium giyilebilir teknoloji cihazları Xiaomi Watch S1 ve Xiaomi Watch S1 Active, zamanla yarışanlara ve tercihlerini sofistike zevklerden yana kullananlara hitap ediyor. Profesyoneller için yaratılan bu iki model sadece tasarım ve dayanıklılık açısından farklılık gösteriyor. 1.43 inç dairesel AMOLED ekrana sahip olan Xiaomi Watch S1 ve S1 Active akıllı saatleri, aynı zamanda gelişmiş PPG nabız sensörü ve SpO2 kan oksijen seviyesi sensörü ve çift bantlı GNSS konumlama özelliği ile uyku kalitesi, stres seviyesi, kanın oksijen doygunluğu (SpO2) ve daha fazlasını içeren 24 saatlik sağlık takibi sağlayan detaylı ölçümleme alabiliyor. Ayrıca, bu veri noktaları Strava veya Apple Health uygulamaları ile senkronize edilebiliyor. Günlük hayatı kolaylaştırmayı hedefleyen Xiaomi Watch S1, Bluetooth aramaları, uygulama bildirimleri, Amazon’un yerleşik Alexa sesli asistanı ve kablosuz şarj özellikleri ile anı koruyor.

Xiaomi Buds 3

Gelişmiş hibrit ANC teknolojisiyle donatılan Xiaomi Buds 3, sürükleyici bir müzik deneyimi sunuyor. Üç ANC modu ile cihaz, 40 dB’ye kadar gürültüyü önlüyor. Bu da iş yaparken, ders çalışırken veya seyahat ediyorken istenmeyen arka plan seslerini etkili bir şekilde azaltıyor. Xiaomi Buds 3, şeffaflık modu sayesinde ortam seslerini de kolayca duymayı sağlıyor. Ses iyileştirme moduna geçildiğinde, net insan sesleri duyulabiliyor ve kulaklıkları çıkarmaya gerek kalmadan rahatça konuşulabiliyor. N52 çift mıknatıslı bileşen ve hafif bobin ile üretilen Xiaomi Buds 3 kulaklıkların geliştirilmiş tasarımı, yüzde 0,07’den daha az toplam harmonik bozulma ile düşük aralıklı derin bas için stüdyo düzeyinde yüksek ses deneyimi sunuyor. Kablosuz şarj destekli cihaz, tek şarjla 7 saate kadar oynatma ve toplamda 32 saate kadar kullanım sağlayabiliyor. Model aynı zamanda toza ve suya dayanıklılık için IP55 sertifikasına da sahip.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER