Teknoloji

Redmi K70E’nin detayları yeni paylaşım ve sızıntılarla netleşiyor

redmi k70e

Xiaomi, Redmi K70E hakkında ipucu veren paylaşımlarına bir süre önce başlamıştı. Akıllı telefon kasım ayı sona ermeden Çin’de K70 ve K70 Pro ile birlikte gözler önüne çıkacak. Tanıtıma oldukça az bir süre kalmışken, telefona ait olduğu söylenen görseller ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından paylaşıldı.

Söz konusu görsellerde K70E’nin ekranının etrafındaki çerçevenin bir hayli ince olması dikkat çekiyor. 1.5K çözünürlüklü ekranın maksimum parlaklık seviyesinin 1800 nit olduğu, 12-bit renk derinliğine sahip olduğu ve telefonun parmak izi tarayıcısına ev sahipliği yaptığı da bilinenler arasında yer alıyor.

Redmi de K70E paylaşımlarına devam ediyor. Burada akıllı telefonun ihtiyaç duyduğu enerjiyi 90W şarj destekli 5500 mAh kapasiteli pilin verdiği görülüyor. Bataryanın büyüklüğüne rağmen, telefonun sadece 8.05 mm kalınlığında olduğu belirtiliyor.

redmi k70e

Redmi K70E Dimensity 8300 işlemciyle gelecek

Redmi K70E’nin kalbinde MediaTek’in kısa süre önce duyurduğu MediaTek Dimensity 8300 işlemcinin bulunduğu da daha önce açıklanmıştı. Daha önceki dedikodulara göre, telefonun ekran büyüklüğü 6.67 inç, yenileme hızı ise 120 Hz. RAM için maksimum kapasitenin 16 GB, depolama alanı içinse maksimum seçeneğinin ise 1 TB olacağı belirtiliyor. Diğer detaylar için resmi duyuruyu beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER