Teknoloji

Xiaomi’nin paylaşımı Redmi K70 Pro’nun tasarımına ışık tutuyor

redmi k70 pro

Redmi K70 serisi 29 Kasım’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, Xiaomi’nin çatısı altındaki markadan gelen bir paylaşım Redmi K70 Pro’nun siyah ve beyaz renk seçeneklerini gösteriyor. Bu paylaşım telefonun tasarımı konusunda da fikir edinmeyi sağlıyor.

Akıllı telefonun arkasında kare şeklinde sıralanmış üç kamera ve bir LED flaş bulunuyor. Kamera modülünün tasarımı akıllara Xiaomi 14 serisini de getiriyor. Ancak burada modülün arka panelin üst kısmının neredeyse tamamını kapladığını belirtmek gerekiyor.

Redmi yeni telefonu hakkında başka bilgiler de paylaştı. K70 Pro’da 6.67 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Bu düz ekranı düz çerçeve tamamlıyor. Kavisli tasarımdan uzak duran Redmi’nin yeni telefonunda sadece kamera çıkıntısı fazlasıyla görünür nitelikte.

  • redmi k70 pro

Redmi K70 Pro’da maksimum depolama alanı 16 TB olacak

Bir sızıntı ise Redmi K70 ve K70 Pro’nun tüm bellek kombinasyonlarını ve renk seçeneklerini görmeyi mümkün kılıyor. Tüm konfigürasyonlarda minimum RAM kapasitesinin 16 GB olduğu görülürken, maksimum depolama alanı seçenekleri 1 TB’a kadar uzanıyor. Renk tarafında ise Redmi’nin paylaştığı siyah ve beyazın yanı sıra mavi ve morun seçenekler arasında bulunduğu görülüyor.

redmi k70 pro

Redmi K70 Pro ve K70’in tanıtılacağı 29 Kasım etkinliğinin başka konukları da olacak. Redmi Book 16 2024 dizüstü bilgisayar, Redmi Watch 4 akıllı saat ve Redmi Buds 5 Pro kablosuz kulaklık da aynı etkinlikte tanıtılacak.

İLGİLİ HABERLER