Teknoloji

Redmi K40 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

redmi k30s

Redmi K40 hakkındaki haberler uzun sayılabilecek bir süredir etrafta dolaşıyordu. Sonunda cihazın tanıtımı için beklenen resmi açıklama geldi. Redmi’nin başkan yardımcısı Lu Weibing, akıllı telefonun 25 Şubat’ta resmen gözler önüne çıkacağını duyurdu.

Lu’nun Weibo paylaşımında Redmi K40’ın yeni bir tasarımla geleceği belirtiliyor. Yeni bir “konumlama” ve yeni bir deneyim de Redmi’nin K40 ile birlikte vadettikleri arasında bulunuyor.

Paylaşımda Redmi K40’ın tasarımı konusunda fikir edinmek mümkün olmuyor. Telefonun teknik özellikleri konusunda da bilgi verilmiyor. Ancak Lu Weibing, geçmişte telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin bulunacağını daha önce duyurmuştu. Düz ekran ve 4000 mAh pil de varlığı doğrulanan özellikler arasında yer alıyor. K40’ın Çin’de 2999 yuandan (3307 TL) başlayan fiyatlarla satılacağı da biliniyor.

redmi k40Redmi K40 serisinde üç telefon kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu telefonlar K40, K40S ve K40 Pro adını da taşıyacak. Her üç modelde de 5G desteğinin bulunması bekleniyor. K40 Pro’da ana kamera görevini ise 108 megapiksel sensörün üstlenmesi öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER