Teknoloji

Redmi K30 Pro Qualcomm Snapdragon 865 işlemciyle gelecek

Redmi K30 Pro, kısa süre önce Geekbench’in veri tabanında Qualcomm Snapdragon 865 işlemciyle görülmüştü. Akıllı telefonun Snapdragon 865 işlemci taşıyacağı, bir Redmi yöneticisi tarafından doğrulandı.

K30 Pro’nun Snapdragon 865 işlemci taşıyacağını belirten bir görsel, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da da paylaşıldı. Snapdragon 865’in varlığı, Redmi K30 Pro’da 5G desteğinin de bulunacağı anlamına geliyor.

Redmi K30 Pro’nun mart ayı içinde tanıtılacağı belirtilse de, henüz kesin tarih açıklanmış değil. Redmi tarafından daha önce paylaşılan bir görsel, akıllı telefonun çentiksiz bir ekranın bulunacağını ortaya koymuştu.

redmi k30 pro

K30 Pro’nun teknik özellikleri şu an için bilinmiyor. Ancak akıllı telefonda 4700 mAh kapasiteli bir pilin bulunması ve bu pilin 33W şarj desteğine sahip olması bekleniyor.

Redmi K30 Pro hakkındaki dedikodulardan birisi de akıllı telefonun kamerasıyla ilgili. Telefonun arkasında dört sensörlü bir kamera sisteminin bulunacağı ve bu sitemde ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX686 sensörün üstleneceği söyleniyor. Bu söylentilerin doğru olup olmadığını görmek içinse beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER