Teknoloji

Redmi K30 Pro’nun fiyatı tanıtıma saatler kala internete sızdı

redmi k30 pro k40

Uzun süredir beklenen Redmi K30 Pro, yarın itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefona dair pek çok önemli detay şimdiden bilinse de, telefonun fiyatı konusunda bir sızıntı olmamıştı. Ancak bu durum, resmi duyuruya artık saatler kalmışken değişti.

Akıllı telefonun 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip modeli Çin’de 3 bin 699 yuan (3 bin 431 TL) karşılığında satılacak. Telefonun “Zoom” versiyonununda aynı yapılandırmaya sahip olmak içinse 3 bin 999 yuan (3710 TL) ödemek gerekecek.

Standart model ile “Zoom” versiyon arasında ne gibi farkların bulunacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Standart K30 Pro’nun 3x optik ve 30x dijital zum yapabilen bir telefoto sensör taşıyacağı daha önce doğrulanmıştı.

redmi k30 pro

Redmi K30 Pro etkinliği öncesinde Weibo hesabı aracılığıyla bir duyuru yaptı. Şirket, 1990’da hayatını kaybeden Amerikan ressam Keith Harring’in vakfıyla bir işbirliğine gittiğini açıkladı. Bu işbirliğinin son kullanıcıya olacak yansımaları konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER