Teknoloji

Redmi K20 parlak arka paneliyle göz kamaştıracak

redmi k20

Xiaomi‘nin alt markası Redmi, akıllı telefon portföyünü düzenli olarak büyütmeye devam ediyor. Bu portföyün en yeni üyelerinden birisinin de Redmi K20 olması bekleniyor. K20 hakkındaki ilk sızıntılar, çentiksiz ekran ve ekrana entegre parmak izi tarayıcısının varlığını göstermişti. Redmi tarafından paylaşılan yeni bir fotoğraf ise telefonun arka yüzünü görmeyi mümkün kılıyor.

Fotoğrafta Redmi K20’nin cam bir arka panele sahip olduğunu ve bu panelin renginin ışığa göre değişeceği görülüyor. Üç arka kamera arka panelin orta üst kısmına dikey biçimde yerleştirilirken, bu kameralardan birisinin diğerlerinden biraz daha uzak olması dikkat çekiyor. K20’nin güç butonunun ve ses kontrol tuşlarının da telefonun sağ kenarına yerleştirildiği de fotoğrafta görülen unsurlar arasında bulunuyor.

Redmi K20’nin bazı teknik özellikleri şimdiden doğrulanmış durumda. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 işlemci yer alacak. Cihaza enerjisini ise 4000 mAh kapasiteli pili verecek. 48 megapiksel çözünürlüklü ana kamera taşıyacak olan telefon ile 960 fps ağır çekim video kaydı gerçekleştirilebilecek.

Redmi K20, 28 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER