Teknoloji

Redmi 8’in tanıtım tarihi belli oldu

redmi 8

Redmi 8A geçtiğimiz ayın son günlerinde Hindistan’da düzenlenen etkinlikte gözler önüne çıkmıştı. Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’deki hareketlilik durmamış gibi görünüyor. Şirket önümüzdeki hafta da Redmi 8 modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

9 Ekim’de gözler önüne çıkacak olan Redmi 8’in de ilk durağı Hindistan olacak. Akıllı telefon daha sonrasında diğer ülkelerde satışa sunulacak. İddialara göre, Redmi 8’i 8A’dan çift arka kamerası ve parmak izi tarayıcısı ayıracak.

Redmi 8 ile ilgili bazı bilgiler tanıtımdan önce paylaşılabilir

6.2 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan Redmi 8A’nın kalbinde Qualcomm Snapdragon 439 yonga set yer alıyor. Parmak izi tarayıcısı bulunmayan telefon 12 megapiksel çözünürlüklü arka kamera ve 8 megapiksel ön kameraya sahip. Redmi 8A’nın en kuvvetli yönü olarak ise telefonun tanıtımından önce açıklanan 5000 mAh kapasiteli pili öne çıkıyor.

Redmi 8’le ilgili bazı bilgilerin de 9 Ekim’de gerçekleşecek resmi duyurudan önce paylaşılması sürpriz olmayacaktır. Paylaşılan ilk görsele bakıldığında çift arka kameranın yanı sıra pil konusunda da 8A’ya kıyasla bir gelişimin işaretinin verildiği görülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER