Teknoloji

Redmi yeni kamerasının yeteneklerini sergilemek için etkinlik düzenleyecek

redmi helio g90t
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, 64 megapiksellik ISOCELL Bright GW1 sensörünün duyurusunu geçtiğimiz mayıs ayında yapmıştı. Bu duyurunun ardından akıllı telefon üreticileri, sensörü taşıyan telefonlarını tanıtmak için bir yarışa girmiş durumda. Redmi, 64 MP yarışına önde başlamak için 7 Ağustos’ta bir etkinlik gerçekleştirerek kamerasının yeteneklerini sergileyecek.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin düzenlediği kamera etkinliğinin tarihinin sürpriz olduğu söylenebilir. Samsung GW1’i kullanacak üreticilerden biri olan Realme, 8 Ağustos’ta bir etkinlik düzenleyecek. Şirket, burada GW1’in de yer aldığı dört kameralı sisteminin tanıtımını gerçekleştirecek. Redmi’nin baskın etkinliğini Realme’ye karşı avantaj kazanma girişimi olarak tanımlamak yanlış olmayacaktır.

Redmi’nin yeni kamera sistemiyle 20 megapiksel çözünürlüklü fotoğraflar çekmenin mümkün olacağı belirtiliyor. Kamera sisteminin yetenekleriyle ilgili çeşitli söylentiler olsa da, kesin bilgiler için Xiaomi’nin gerçekleştireceği etkinliğe kadar sabretmek gerekiyor.

redmi 64 mpRedmi 64 MP kamera sistemiyle birlikte yeni bir telefon tanıtır mı?

Redmi’nin yeni kamerasıyla birlikte yeni bir akıllı telefon tanıtma ihtimali düşük görünüyor. Şirketin mevcut amiral gemisi K20 Pro’da Bright GM1 sensör bulunuyor. 48 megapiksel çözünürlüklü bu sensör sayesinde 12 megapiksel çözünürlüklü kareler yakalamak mümkün oluyor. Redmi 64 MP sensörüyle akıllı telefon pazarındaki iddiasını bir kez daha gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER