Teknoloji

Redmi 20X afişi renk seçeneklerini gösteriyor, özellikler hakkında ipucu veriiyor

redmi 20x

Xiaomi’nin alt markası Redmi, akıllı telefon portföyünü genişletmeye devam ediyor. Şirketin ana vatanı Çin’de Redmi 20X adını taşıyan yeni bir telefonu piyasaya çıkarmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

Redmi 20X’in Redmi 10X’in takipçisi olduğunu anlamak pek zor değil. Redmi 10X, Çin’de geçtiğimiz haziran ayında piyasaya çıkmıştı. Dolayısıyla Redmi 20X’in de bu yıl haziran ayında resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

Weibo’da paylaşılan tanıtım afişi, Redmi 20X’in tasarımını gösteriyor. Afişe göre telefon dört farklı renk seçeneğiyle raflardaki yerini alacak. Bu renk seçeneklerinin siyah, beyaz, mavi ve yeşil olduğu görülüyor.

5G desteği, 90 Hz ekran, 48 megapiksel ana arka kamera da görülen özellikler arasında bulunuyor. Telefonun 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip baz versiyonunun ise 999 yuan (1237 TL) karşılığında satılacağı görülüyor.

Eski sızıntılara göre, Redmi 20X Dimensity 700 işlemciyle gelecek. 6.5 inç Full HD+ LCD ekran, kenara yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, 6 GB’a kadar uzanan RAM seçenekleri, microSD kart desteği, üçlü arka kamera sistemi, 8 megapiksel ön kamera, 18W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil, Android 11 ve MIUI 12 kullanıcı arayüzü de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER