Teknoloji

Redmi 13C 5G bazı ülkelerde Poco M6 5G adıyla satılabilir

redmi 13c 5g

Xiaomi’nin çatısı altındaki Redmi, geçtiğimiz hafta Redmi 13C 5G modelini gözler önüne çıkarmıştı. Duyumcu Kacper Skrzypek tarafından yapılan paylaşıma göre, akıllı telefon bazı ülkelerde Poco M6 5G adıyla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Xiaomi’nin Hindistan’da da telefonu Poco M6 5G adıyla bir kez daha piyasaya sürebileceği belirtiliyor. Bir cihazın aynı ülkede iki farklı isimle satılması sıra dışı bir durum olsa da, Xiaomi’nin daha önce de benzer uygulamalara imza attığını hatırlatmakta fayda var. Geçtiğimiz ağustos ayında Hindistan’da tanıtılan Poco M6 Pro yine aynı ay içince Redmi 12 5G adıyla aynı ülkede satışa sunulmuştu.

Bu ihtimalin gerçekleşmesi durumunda Poco M6 5G’nin Hindistan’da satılan versiyonunun çok az daha farklı bir arka panele sahip olması ve bellek konfigürasyonu konusunda da farklı seçeneklerin sunulması bekleniyor.

Redmi 13C 5G hangi özelliklere sahip?

13C 5G’nin kalbinde MediaTek’in Dimensity 6100+ işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye eşlik eden RAM seçenekleri 8 GB’a kadar uzanıyor. Dahili depolama alanı içinse maksimum kapasite 256 GB. 6.74 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü 90 Hz LCD ekran ve 18W şarj destekli 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Redmi 13C 5G kenara entegre edilmiş parmak izi tarayıcısıyla geliyor. Akıllı telefonda 50 megapiksel ana kameraya 0.8 megapiksel çözünürlüklü sensör eşlik ediyor. Ön tarafta ise 5 megapiksel çözünürlüklü bir kamera mevcut.

İLGİLİ HABERLER