Teknoloji

Red’in Hydrogen One telefonunda yeni bir gecikme daha

red hydrogen one

Kamera üreticisi Red’in ilk akıllı telefonu Hydrogen One’ın sorunları bitmiyor. Son olarak şirketin kurucusu Jim Jannard, geçtiğimiz hafta sonuna girilirken yaptığı duyuruda telefonun titanyum versiyonunun çıkışının gecikeceğini duyurdu.

Telefonun alüminyum versiyonu hâlâ ekim ayında çıkacak gibi görünüyor. Jannard, gecikmeden tedarik zincirindeki sorunları sorumlu tutuyor. Ayrıca şirketin dışarıdaki üreticileri tüm ön siparişleri karşılayacak kadar yeterli cihaz üretmekte zorlandığı gerçeğini hatırlatıyor.

Bu arada kurucu, titanyum telefon için sipariş vermiş olanlara başlangıçta alüminyum Hydrogen One verileceğini de yazdı. Titanyumdan yapılmış model çıktığında, onu da alacaklar. Aynı zamanda ilk aldıkları telefonu da ellerinde tutmaya devam edecekler.

Red’in müşterilerini mağdur etmemek için yaptığı jest güzel. Ancak titanyum için sipariş vermiş olanların ne kadar süre boyunca alüminyum telefonla idare edecekleri bilinmiyor.

Red’in Hydrogen One modelinin çıkışı birkaç defa gecikti. Başlangıçta telefonun bu yaz dağıtıma çıkması bekleniyordu. Daha sonra ön siparişlerin dağıtımı ekim ayına atıldı, daha kapsamlı satış için kasım ayı işaret edildi. Ekim ayına girdik, bakalım ön sipariş verenler yeni telefonlarına ulaşacak mı, kısa süre içinde görmüş olacağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER