Eğlence

Red Dead Redemption Remastered versiyonunun izi Rockstar Games’in internet sitesinde görüldü

red dead redemption remastered

Red Dead Redemption Remastered versiyonu hakkındaki söylentiler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Hatta oyunun tamamen yeniden yapılmış yani bir “remake” versiyonunun sunulabileceği de söylentiler arasında yer alıyor. Şimdi de, oyunun yapımcısı Rockstar Games’in internet sitesinde yeni bir sürümün ve başka yeniliklerin yolda olduğunu gösteren referanslar ortaya çıktı.

Şimdiye kadar kapalı kapılar ardında gerçekleştiği düşünülen proje için doğrulama olarak tanımlanmaya en yakın şeyin bu referanslar olduğu söylenebilir. En son Red Dead Redemption remaster’ının Ağustos 2023’te ortaya çıkabileceği öne sürülmüştü. Ağustos ayına sayılı günler kaldığını düşününce Rockstar’ın son değişiklikleri oyun devinin bu duyuruya hazırlandığının bir göstergesi olabilir.

Red Dead Redemption, neslinin en olağanüstü oyunlarından biriydi ve Red Dead Redemption 2 ile çıta biraz daha yukarıya çekilmişti. Serinin hayranları uzun süredir ilk oyunun Red Dead Redemption 2’nin motoruyla “remaster” edilmesine yönelik isteklerini dile getiriyordu.

Red Dead Redemption Remastered hakkındaki söylentiler geçen ay alevlenmişti

Red Dead Redemption Remastered versiyonu hakkındaki söylentilerin geçmişi yukarıda da belirttiğimiz gibi oldukça uzun. Ancak Güney Kore’nin oyun derecelendirme kurulu GRAC’ın internet sitesinde Red Dead Redemption için 15 Haziran 2023’te yeni bir kayıt açılmasıyla birlikte bu söylentiler bir kez daha alevlenmişti.

Rockstar Games oyunları hakkındaki isabetli sızıntılarıyla tanınan Tez2 tarafından yapılan son paylaşım, stüdyonun Red Dead Redemption Remastered versiyonu için hazırlandığını gözler önüne seriyor. Hemen yukarıda gördüğünüz paylaşımda, Remastered versiyon için hazırlanan logo da mevcut.

İLGİLİ HABERLER