Eğlence

Red Dead Redemption 2’yi indirmek 15 saatten uzun sürebilir

red dead redemption 2

Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de PlayStation 4 ve Xbox One‘da oyuncularla buluşacak. Ancak oyunu satın alıp oynamak isteyenlerin cihazlarında oyunun tamamı için yer olup olmadığını kontrol etmesi gerekiyor.

Yapımcı Rockstar Games, oyun için gereken boş depolama alanı miktarını destek sayfası üzerinden açıkladı. Buna göre, Xbox One sahiplerinin yeni Red Dead Redemption oyunu için cihazlarında 107 GB boş alana sahip olması gerekiyor. Bu alan miktarının hem dijital hem de disk versiyonu için aynı olduğunu belirtmekte fayda var.

PlayStation 4‘te ise durum biraz daha farklı. Oyunun disk versiyonu için konsolda 99 GB boş alana sahip olmak gerekiyor. Dijital versiyonda ise bunun üzerine 50 GB daha ekleniyor ve ihtiyaç duyulan toplam alan miktarı 140 GB’ye yükseliyor.

Speedtest’in 2016’nın aralık ayında yayınlanan raporuna göre, Türkiye’de ortalama genişbant bağlantı hızı 14,51 Mbps seviyesinde. Bu da Red Dead Redemption 2’yi indirmenin 15 saatten uzun sürebileceği anlamına geliyor.

Dijital Red Dead Redemption 2 kopyaları için indirme süreci başlıyor

Devasa indirme boyutunu dikkate alan Rockstar Games, oyunculara bir iyilik de yapıyor. Dijital kopyayı tercih edenler için Red Dead Redemption 2 indirme süreci bugün itibarıyla başlıyor. Oyunu oynamak için yine 26 Ekim’e kadar sabretmek gerekecek. Ancak en azından o gün gelince uzun bir indirme işlemini beklemeye gerek kalmayacak.

İLGİLİ HABERLER