EğlenceTeknoloji

Red Dead Redemption 2’nin PC versiyonu için 4K tanıtım videosu

red dead redemption 2 pc

Red Dead Redemption 2 PC versiyonunun çıkışı, uzun süredir etrafta dolaşan spekülasyonların ardından bu ayın başlarında Rockstar Games tarafından doğrulanmıştı. Red Dead serisi için bir ilk anlamına gelen bu hamle doğrultusunda oyunun görüntüsünde PC deneyimine özel bazı değişikliklerin yapılacağı da belirtilmişti. Rockstar Games bu değişiklikler hakkında daha önce yaptığı paylaşımlarda bilgi vermişti. Şirket, şimdi de yayınladığı tanıtım videosuyla yaptıklarını daha somut biçimde gösteriyor.

Öncelikle söz konusu videonun 4K çözünürlüklü olduğunu belirtmek gerekiyor. Videonun uzunluğu sadece 1 dakika olsa da, izleyenlere çok sayıda farklı ortam gösteriliyor. Ormanlardan çöldeki vadilere, platolardan kasabalara kadar pek çok oyun çevresini videoda görmek mümkün oluyor. Video, PC’deki Red Dead Redemption 2 deneyimi konusunda beklentileri artırıyor.

Tanıtım videosunu hakkını vererek izlemek isteyenlerin güçlü bir donanıma sahip olması gerektiğini belirtmekte fayda var. PC üzerinde oyun oynamayı sevenler için bu durumun bir problem teşkil etmeyeceği söylenebilir.

Red Dead Redemption 2’yi PC’de oynamak içinse çok pahalı bir donanıma ihtiyaç duyulmuyor. Rockstar Games tarafından açıklanan minimum donanım gereksinimleri, oyunun fakrlı konfigürasyon seçenekleri üstünde oynanabileceğini gösteriyor.

Red Dead Redemption 2 PC için ön siparişler gelecek hafta başlıyor

Red Dead Redemption 2’nin çok sayıda makine üzerinde çalışacak şekilde tasarlandığını belirten Rockstar Games, Nvidia GeForce GTX 770 2 GB ve Intel Core i5-2500K gibi donanımlara sahip cihazlarda bile oyunun oynanmasını mümkün kılıyor. Ancak oyunu yükleyebilmek için sabit diskte 150 GB depolama alanının bulunması gerekiyor. Bu koşulun PC sahiplerini en çok zorlayacak şart olacağı söylenebilir.

Red Dead Redemption 2 PC için ön sipariş dönemi 23 Ekim’de başlayacak. PC sahipleri oyunu 5 Kasım’dan itibaren oynayabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER