EğlenceTeknoloji

Red Dead Redemption 2’nin PC sürümünü bekleyenler için güzel haber

red dead redemption 2

Uzun zamandır beklenen Read Dead Redemption 2‘nin PC çıkışı nihayet çok yakında gerçekleşiyor. Rockstar, yaptığı açıklamayla Vahşi Batının masalsı biçimde işlendiği oyunun 5 Kasım’da PC’ye geleceğini duyurdu.

Beklendiği üzere, yeni platform grafik ve teknik açıdan iyileştirmeleri de beraberinde getiriyor. Rockstar, yeni ödül avı görevleri, gizli çete yuvaları, silahlar ve bunun gibi daha birçok yeni unsurun geleceğini belirtiyor. Öte yandan PC sürümü birlikte Red Dead Online çoklu oyun eklentisini de içerecek.

Ne var ki, oyunun bir kopyasını satın almak biraz çetrefilli gibi görünüyor. 9 Ekim’den itibaren, oyun yeni açılan Rockstar Games Launcher platformu üzerinden ön sipariş edilebilecek. 22 Ekim’den önce ön sipariş verenler ise iki adet klasik Rockstar oyununu ödül olarak alma hakkı kazanacaklar. Oyunlar arasında GTA III, Vice City ve Max Payne 3 de bulunuyor.

Red Dead Redemption 2‘nin satın alınabileceği yerler

Başlangıç süresi boyunca oyun Epic Games Store, Greenman Gaming, Humble Store, GameSpot ve bunun gibi ek dijital satıcılarda da sunulacak. Bu platformlardan da ön sipariş 23 Ekim’de başlayacak.

Steam’de ise oyunun çıkışı biraz daha sonra olacak. Red Dead Redemption 2‘nin Valve’ın mağazasına aralık ayında geleceği belirtildi. Aynı zamanda oyun kasım ayında Google Stadia oyun platformunun da başlangıç oyunlarından biri olarak gelecek.

İLGİLİ HABERLER