Eğlence

Red Dead Redemption 2 için yeni oynanış videosu geldi

Uzun süredir beklenen Red Dead Redemption 2, yakında oyuncularla buluşacak. Şimdiden “yılın en heyecan verici oyunu” olarak tanımlanan oyunun yapımcısı Rockstar Games, çıkış tarihine kısa bir süre kalmışken yeni paylaşımlarla bu heyecanı artırmayı sürdürüyor.

Rockstar Games’in bu doğrultuda yaptığı son paylaşım, yeni bir oynanış videosu yayınlamak oldu. Oyun için hazırlanan ikinci oynanış videosunda Red Dead Redemption 2’nin dünyasının oyuncuları nasıl doğal bir şekilde maceradan maceraya sürükleyeceği gösteriliyor. Bu maceralar büyük bir tren soygunundan çetenin diğer üyeleri veya oyunun açık dünyasından gelişigüzel bir karakterle girilen etkileşimlere kadar uzanıyor.

red dead redemption 2Videoda oyunculara yeni Dead Eye sisteminin nasıl çalıştığı konusunda da biraz daha fazla bilgi sağlanıyor. Dead Eye sistemi artık oyuncular tarafından hedefleri boyamak ve kritik noktaları görmek için kullanılabiliyor. Buna ek olarak, nişan almak için zamanda yavaşlatılma da yapılabiliyor. Video ile oyunun nasıl oynandığına ilk kişi gözünden de bakılabiliyor.

Red Dead Redemption 2 26 Ekim’de yayınlanacak

Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de oyuncularla buluşacak. Oyun için ön sipariş süreci hâlâ devam ederken, Türkiye’deki oyuncular henüz oyun çıkmadan zamlı fiyatlarla karşı karşıya kaldı. LOG’un haberine göre, oyunun PlayStation 4 için hazırlanan standart versiyonunun fiyatı 300 TL’den 469 TL’ye yükseldi. Special Edition’ın fiyat etiketinde yazan rakam 569 TL olarak değişirken, Ultimate Edition için de artık 669 TL ödemek gerekecek.

İLGİLİ HABERLER