Eğlence

Red Dead Redemption 2 için PS4 Pro’da 105 GB alan açmak gerekecek

Red Dead Redemption 2, oyuncularla 26 Ekim’de buluşacak. Bu tarihe doğru geri sayım sürerken, Sony oyun için sunacağı özel PS4 Pro paketinin duyurusunu hafta içinde yapmıştı. Söz konusu özel paketin kutusu, oyunculara sunulacak imkanlar konusunda da ipucu veriyor.

Kutuda ilk olarak “30 günlük özel içerikler” başlığı dikkat çekiyor. Bu başlığın çevrimiçi içerikler için olduğu da belirtiliyor. Çevrimiçi içeriklere erişimde PS4 ayrıcalığı için verilen sürenin 30 gün olması, ilgili içeriklerin daha sonra oyunu oynayan herkese açılacağını gösteriyor.

Kutudaki dikkat çekici bir diğer bilgi ise oyunu oynayabilecek sayısı oluyor. Buna göre, oyunda desteklenen oyuncu sayısı 2’den 32’ye uzanıyor. Bu da Red Dead Redemption 2’nin yine Rockstar Games imzalı Grand Theft Auto 5’e iki oyuncu fark attığı anlamına geliyor. Bundan beş yıl önce yayınlanan GTA 5, hâlâ hatırı sayılır bir kitle tarafından oynanıyor.

Red Dead Redemption 2 kutusunda göze çarpan başka bir nokta ise oyun için PS4 üzerinde ihtiyaç duyulan depolama alanı. Yükleme dosyasının 105 GB depolama alanına ihtiyaç duyması, PS4 Pro sahiplerini oldukça zorlayacak bir gereksinim gibi görünüyor. Ancak bunun oyunun 4K versiyonu için geçerli olması daha kuvvetli bir ihtimale benziyor.

İLGİLİ HABERLER