EğlenceManşetler

Red Dead Redemption 2 fragmanı gerçekçi görüntüleriyle izleyenleri etkiliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

2010’da yayınlanan Red Dead Redemption’ın devam oyununa ilişkin dedikodular 2013’ten bu yana gündemdeydi. Yapımcı Rockstar Games, hafta içinde yaptığı duyuruyla uzun süredir bekleyenleri sevindirdi ve Red Dead Redemption 2’yi müjdeledi. İlk etapta sadece oyunun varlığını duyuran ve bir görsel paylaşan Rockstar Games, oyun severleri fragman için fazla bekletmedi.

Red Dead Redemption 2 fragmanı beklentilerin karışılanacağı izlenimini veriyor

Açık bir dünya sunan Western temalı oyun için yayınlanan ilk fragman, oyuncuların beklentilerinin karşılanacağı düşüncesini uyandırıyor. Oyun ilk bakışta bir Red Dead oyunundan beklenen tüm tuzakları barındırdığını gösteriyor.

Multiplayer, ilk Red Dead Redemption oyununda fark yaratan özelliklerden biriydi. Rockstar’dan yapılan açıklamada ikinci oyunda da bu temelin üstüne yeni şeyler ekleneceği belirtilmişti. Şirketin bu noktada Grand Theft Auto’nun çevrim içi bileşeninden öğrendiklerini de işin içine dahil etmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

red dead redemption 2 fragmaniRed Dead Redemption 2, önümüzdeki yılın sonbaharında PlayStation 4 ve Xbox One’da oyun severlerle buluşacak. PC versiyonu konusunda ise şimdilik somut bir açıklama bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER