Eğlence

Red Dead Redemption 2, 8 Haziran’da yayınlanabilir

red dead redemption 2Red Dead Redemption 2, oyun severler tarafından merakla beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Oyunun yapımcısı Rockstar Games, daha önce çıkış tarihi olarak 2018’in ilkbahar aylarını işaret etmişti. Ancak Hollanda kaynaklı bir perakende zinciri sızıntısına göre, oyun 8 Haziran 2018’de yayınlanacak.

Perakende zinciri sızıntılarının dürüst hatalar olduğu söylenebilir. Yeni oyunların ürün sayfalarını uzun süre öncesinde hazırlayan perakende zincirleri, resmi duyurulara göre sayfalarını güncelliyor. Dolayısıyla bu sayfalara erken girilen bilgiler yanıltıcı olabiliyor.

Hollanda merkezli Coolshop’tan gelen sızıntı, bu duruma somut bir örnek teşkil etmeyebilir. Ancak Coolshop’un Grand Theft Auto V’in çıkış tarihini doğru açıklaması, sızıntının güvenilirliğini destekleyen bir durum olarak nitelenebilir.

Coolshop’ın sitesinde oyunun yayın tarihi için artık 8 Haziran 2018 yazmıyor. Şirket, bu tarihi sadece “2018” yazan başka bir ibareyle değiştirmeyi seçmiş. Eğer 8 Haziran tarihi doğruysa, Rockstar Games oyunun çıkışı için verdiği “2018 İlkbahar” sözünü yerine getirememiş olacak.

Red Dead Redemption 2’nin 2017’nin sonbaharında çıkması planlanmıştı

Red Dead Redemption 2 için bekleyiş çok uzun bir süredir devam ediyor. İlk etapta oyunun 2017’nin sonbaharında yayınlanacağı açıklanmıştı. Ancak geliştirme süreninde yaşanan gecikmeler, oyunun çıkışının 2018’in ilkbaharına ertelenmesine neden olmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER