EğlenceTeknoloji

Rockstar’dan Red Dead Redemption 2 oyuncularını üzecek açıklama

red dead redemption 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Red Dead Redemption 2 için tek oyunculu deneyime yönelik bir eklenti bekleyenleri üzecek bir açıklama geldi. Oyunun yapımcısı Rockstar Games’in çevrimiçi prodüksiyon sorumlusu Katie Pica, verdiği bir röportajda odak noktalarının tamamen Red Dead Online‘ın üstünde olduğunu belirtti.

Pica, bir oyuncunun tek kişlik deneyimde sevdiği her şeyi çevrimiçi deneyime aktarmayı planladıklarını dile getirdi. Aktarılacaklar arasında yeni aktiviteler, karakterler ve etkinlikler de bulunuyor. Rockstar Games yöneticisi, Red Dead Redemption 2’nin devasa ana hikayesinin tek oyunculu deneyimin unutulmadığının kanıtı olduğunu ifade etti

Rockstar Games’in bu tavrının pek şaşırtıcı olmadığını söylemek gerekiyor. Şirket, Grand Theft Auto 5’in tek oyunculu deneyimine de somut eklemeler yapmamıştı. Orijinal Red Dead Redemption oyununda ise oldukça zıt bir yaklaşım uygulanmıştı.

Red Dead Redempiton 2 için ufukta tek oyunculu bir güncelleme yok

Çevrimiçi deneyim için düzenli olarak güncellemeler yayınlayan Rockstar’ın sunduğu en büyük eklenti ise tek kişilik bir macera olan Undead Nightmare genişleme paketiydi. Red Dead Redemption 2’de ise şu an için bu tarz bir güncelleme gündemde yok gibi görünüyor.

Rockstar Games’in çevrimiçi deneyim üstüne bu kadar yoğunlaşmasının arkasında ise anlaşılabilir sebepler bulunuyor. Bu sebeplerin başını ise para çekiyor. Çok oyunculu deneyim, şirket için önemli gelir kaynakları arasında yer alıyor. Red Dead Online’ın GTA Online’dan bile daha hızlı büyümesi, Rockstar Games’i fazlasıyla memnun ediyor gibi görünüyor. Bu ivmeyi korumak isteyen şirketin Red Dead Redemption 2 için yeni bir şey yapmak için kendisini zorlamaması, doğal bir tercih olarak değerlendirilebilir.

İLGİLİ HABERLER