Eğlence

Red Dead Online için büyük güncelleme gelmeyecek

red dead online

Red Dead Online için artık büyük temalı içerik güncellemeleri yayınlanmayacak. Rockstar Games’den yapılan açıklamada, bu kararın stüdyo kaynaklarının yeni GTA oyununa kaydırılması nedeniyle alındığı belirtildi.

Bu karar oyunun oynanabilirliğini etkilemeyecek. Ancak artık Rockstar oyun için eskiden olduğu kadar sık şekilde yeni içerik hazırlamayacak.

Şirketin resmi blogunda konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Geride kalan son birkaç yılda geliştirme kaynaklarımızı istikrarlı biçimde yeni Grand Theft Auto oyununa kaydırıyoruz. Bu yeni oyunda oyuncuların beklentilerini aşmamız ve oyunun olabilecek en iyi şey olması gerektiğinin farkındayız. Buna bağlı olarak, Red Dead Online için verdiğimiz destekte bazı değişikliklere gidiyoruz.”

Artık Red Dead Online’ın geleceğinde dönemsel özel etkinlikler ve deneyim iyileştirmeleri olacak. Buna ek olarak, sağlıklı bir oyun ortamını korumak için gerekli adımlar da atılmaya devam edecek.

Red Dead Online güncellemelerini azaltacak olan Rockstar Games, yeni Grand Theft Auto oyunu üstünde çalışmaya başladığını geçtiğimiz şubat ayında duyurmuştu. Şirket, GTA Online için bazı yeni içerikler hazırlamaya devam ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER