EğlenceTeknoloji

Red Dead Online son güncellemeyle beta etiketinden kurtuluyor

red dead online

Red Dead Redemption 2‘nin çevrimiçi ortamda oynanan multiplayer versiyonu Red Dead Online, uzun süredir keyifle oynansa da beta etiketinden kurtulamamıştı. Ancak yayınlanan büyük ölçekli son güncellemeyle Red Dead Online’ın beta süreci de tamamlanmış oldu.

Beta sürecinin sona ermiş olması, Red Dead Online’ın sabit ve değişmeyen bir oyuna dönüşeceği anlamına gelmiyor. “Canlı bir hizmet” olmaya devam edecek olan oyun için düzenli olarak güncellemeler yayınlanacak. İnce ayar yapmayı bitirmiş gibi görünen Rockstar Games, bundan sonraki dönemde hata düzeltmekten ziyade içerik geliştirmeyi odaklanacağa benziyor.

Beta sürecini sonlandıran güncelleme, Red Dead Online’a yeni özellikler kazandırıyor. Bu değişiklikler arasında göze ilk çarpan ise sabotaj önleme sistemi oluyor. Buna ek olarak; oyuncular profillerini saldırgan veya savunmacı olarak tanımlayabilecek, aynı zamanda haritadaki görünürlük seviyelerini ayarlayabilecek. Oyunda diğer oyuncuları kasıtlı olarak sabote eden oyuncular da cezalandırılacak.

Çevrimiçi maceranın temelini oluşturan Jessica LeClerk hikayesi de son Red Dead Online güncellemesiyle birlikte çeşitli yeniliklerden geçiyor. Tüm oyuncu gruplarına yeni hikaye görevleri sunulurken, Red Dead Redemption 2’nin hikayesindeki karakterler de serbest dolaşır bir şekilde ortaya çıkacak. Çevrimiçi modda oyuncuların karşısına çıkan farklı yeni görev türlerinin hepsinde de oyunculara ayrı ayrı ödüller verilecek.

İLGİLİ HABERLER