Eğlence

Red Dead Online betası kasım ayında erişime açılacak

red dead online

Red Dead Redemption 2, uzun bir bekleyişin sonunda 26 Ekim itibarıyla oyuncularla buluştu. Oyunun geliştiricisi Rockstar Games‘ten yapılan açıklamaya göre, Red Dead Online adını taşıyan çevrimiçi versiyonun beta sürümü de kasım ayı itibarıyla erişime açılacak.

Rockstar Games, Red Dead Online’ı “Orijinal Red Dead Redemption’daki klasik çok oyunculu deneyim evrim geçiriyor ve hikaye, rekabetçi ve ortak işleyen oyun deneyimi eğlenceli yeni yollarla bir araya geliyor.” sözleriyle tanımlıyor.

Red Dead Online’ın web sayfasında dikkat çeken bir diğer ifade ise şu şekilde: “Red Dead Redemption 2’nin oynanışını bir kaynak olarak alan Red Dead Online’ı arkadaşlarınızla veya tek başınıza keşfedebilirsiniz. Düzenli güncelleme ve iyileştirmelerle bu deneyim tüm oyuncular için daha iyi bir hâle getirilecek ve gelişmeye devam edecek.”

Red Dead Online’ın beta sürümü yakında oyuncularla buluşacak. Rockstar Games, ilk etapta bazı sorunlarla karşılaşmanın muhtemel olduğu konusunda oyuncuları şimdiden uyarıyor.

Red Dead Online, Red Dead Redemption 2’nin PlayStation 4 veya Xbox One versiyonunu satın alanlara açık olacak. Ancak çevrimiçi oyun deneyimi için PlayStation Plus veya Xbox Live abonesi olmak gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER