Teknoloji

Recode ile The Verge güçlerini birleştiriyor

recode-the-verge-270515

Son zamanlarda yurt dışında dijital yayıncılık dünyasıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. ABD’li telekomünikasyon operatörü Verizon’ın çatısı altında Huffington Post, TechCrunch, Engadget gibi önemli blogları barındıran AOL’i 4.4 milyar dolar karşılığında satın alacağını açıklamasından birkaç gün sonra bu sefer bir başka önemli satın almanın haberi geldi.

Teknoloji konusunda ABD’nin önemli isimlerinden olan Walt Mosberg ve Kara Swisher’ın kurdukları, sadece sektörel haberleriyle değil, teknoloji dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren konferanslarıyla da haklı bir üne kavuşan teknoloji haber sitesi Recode, bünyesinde tüketici elektroniği, eğlence, sinema ve dijital hayatla ilgili haber ve yazılara yer veren The Verge sitesini de barındıran Vox Media tarafından satın alınıyor.

Recode için ne kadar para ödendiği bilinmiyor, ancak Recode ve The Verge’ün güçlerini birleştirdiği bir ortamda ortaya dikkate değer bir sinerjinin çıkacağı gerçek. Recode yayınlarını kendi alan adı altında devam ettirecek. Sitenin ürün inceleme editörleri The Verge’e katılacak, ayrıca Walt Mosberg’ün yazılarını da The Verge’de göreceğiz.

Detayları aşağıdaki kaynak bağlantılarda yer alan yazı ve videoda bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER