Teknoloji

Realme X3 Pro benchmark testinden geçti

realme x3 pro

Realme X3 Pro hakkındaki söylentiler çok uzun süredir etrafta dolaşsa da, şirket hâlâ konuyla ilgili net bir işaret vermiş değil. Geçtiğimiz haziran ayında Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın veri tabanında görülen RMX2121 model numaralı cihazın X3 Pro olduğu iddia edilmişti. Şimdi de Geekbench’in benchmark testinden geçen ve Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemci taşıyan RMX2083 model numaralı telefonun X3 Pro olduğu öne sürülüyor.

Realme hem X3’te hem de X3 SuperZoom’da Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemciyi tercih etmişti. Dolayısıyla şirketin bu işlemcide ısrar etmesinin pek de şaşırtıcı olmadığını söylemek gerekiyor.

RMX2170 model numarasının da Realme X3 Pro’ya ait olduğu iddiası ise kafaları iyiden iyiye karıştırıyor. Bunlardan hangisinin doğru model numarası olduğunu öğrenmek ise resmi duyuruya kadar mümkün olmayacağa benziyor.

Realme X3 iyi özelliklere sahip bir telefon olarak dikkat çekmişti. Superzoom ise 5x optik zum yapabilen telefoto kamerası, 12 GB’ye kadar uzanan RAM seçenekleri ve 32 megapiksel ön kamerasıyla seriyi başka bir yere taşıyor.

Realme X3 Pro ile ne gibi farklılıklar sunulacağı bilinmiyor. Ancak akıllara gelen ilk seçenek hızlı şarj oluyor. Realme’nin bir süre önce duyurduğu 125W UltraDART hızlı şarj teknolojisinin bu telefonda kullanılmasının da sürpriz olmayacağı söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER