Teknoloji

Realme X2 Pro’dan yeni ipuçları gelmeye devam ediyor

realme x2 pro

Realme X2 geçtiğimiz hafta tanıtılmıştı. Bu tanıtımın üstünden sayılı günler geçmişken telefonun Pro versiyonuna dair resmi işaretlerin gelişi şaşkınlık yaratmıştı. Realme X2 Pro ile ilgili ipuçlarının hız kesmeden verilmeye devam etmesi, telefonun resmi duyurusunun çok da uzak olmadığını düşündürüyor.

Yapılan ilk paylaşımda Realme X2 Pro’da Qualcomm Snapdragon 855 Plus yonga setin bulunacağı bilgisi verilmişti. Realme’nin ürün şefi tarafından yapılan ikinci paylaşımda ise kullanıcıların 90Hz ve 60Hz yenileme oranları arasında değişiklik yapabileceğini gösteren bir ekran görüntüsü yer alıyor. Bu da akıllı telefonda 90Hz yenileme oranına sahip bir ekranın bulunacağı anlamına geliyor.

realme x2 proRealme’nin ürün şefi Dereck Wang, 90Hz yenileme oranının ipuçlarını daha önce de vermiş ve 90Hz ekranlı telefonlarının OnePlus 7T’ye kıyasla daha ucuz olacağını belirtmişti. Paylaşılan ekran görüntüsünde fonun siyah olması da dikkat çekiyor. ColorOS 6’da koyu renk modu desteğinin bulunup bulunmadığı ise şu an için tam olarak bilinmiyor.

Realme X2 Pro işlemcisi ve ekranıyla fark yaratacak

Realme’nin yeni mobil platformuyla ilgili haberler de birkaç aydır etrafta dolaşıyor. Bu platformun hazır hâle gelmesinin an meselesi olduğu da söylenebilir.

Realme X2 Pro ile X2 arasındaki en önemli fark, ekranın yenileme oranı ve işlemci olacak gibi görünüyor. 64 megapiksel çözünürlüklü arka kamera ve 32 megapiksel ön kamera gibi özellikler ise değişmeyecek gibi görünüyor. Realme hayranlarının 65W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli pil gibi isteklerinin yerine gelip gelmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER