Teknoloji

Realme V25 renk değiştiren arka panelle gelecek

realme v25

Realme V25 3 Mart’ta Çin’de gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun teknik özellikleri konusunda henüz bir paylaşım gelmiş değil. Ancak Realme telefonun görünümüyle ilgili bilgiler vermeye devam ediyor.

Şirketten yapılan son paylaşıma göre, akıllı telefonun arka paneli “fotokromik” bir katmanla kaplanacak. Bu da panelin renginin güneş ışığı altında maviden kırmızıya döneceği anlamına geliyor.

Geçtiğimiz hafta duyurulan Realme 9 Pro ve Realme 9 Pro Plus da renk değiştiren arka panellerle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Realme tarafından paylaşılan görseller ve TENAA kayıtları, V25’in Realme 9 Pro’nun Çin pazarı için hazırlanmış versiyonu olduğunu düşündürüyor.

Eğer bu beklenti doğru çıkarsa, Realme V25’te Snapdragon 695 işlemci, 6.6 inç Full HD+ 120 Hz LCD ekran, Android 12 ve Realme UI 3.0, kenara entegre parmak izi tarayıcısı, 5000 mAh pil ve 33W hızlı şarj gibi özellikler kullanıcılara sunulacak.

realme v25Akıllı telefonun önünde ise 16 megapiksel kamera bulunacak. Arka kamera modülünde ise ana kamera görevini 64 megapiksel sensör üstlenecek. V25’te bu kameraya 2 megapiksel çözünürlüklü iki sensörün eşlik edeceği söyleniyor.

Realme V25 hakkında tanıtımdan önce başka detayların da gün yüzüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER