Teknoloji

Realme V15’in tanıtım tarihi belli oldu

realme v15

Realme, 2021’i de yeni bir telefonla karşılıyor. Şirket, 7 Ocak’ta gerçekleştireceği tanıtım etkinliğiyle şimdiye kadar Realme Koi kod adıyla anılan telefonunu tanıtacak. Akıllı telefon, Realme V15 adıyla resmiyet kazanacak.

Paylaşılan fotoğraflarda V15’in parlak arka paneli göz dolduruyor. Gradyan arka panelde mor, pembe ve turuncu tonlarını ve Realme’nin “Dare to Leap” sloganını görmek mümkün oluyor.

Realme V15’in tanıtım etkinliği, Türkiye saatiyle 09:00’da başlayacak. Fotoğraflarda telefonun arkasında üçlü bir kamera sisteminin bulunduğu ve ön kameranın da ekranın üzerindeki deliğe yerleştirildiği görülüyor. V15’in fotoğraflarında parmak izi tarayıcısının görülmemesi, telefonda OLED ekran panelinin bulunduğunu işaret ediyor.

realme v15Realme V15 JD.com, Tmall, Suning gibi e-ticaret platformlarında ön siparişe çıkmış gibi görünüyor. Ancak burada da telefonun 64 megapiksel ana kameraya sahip olduğu dışında bir bilgiye yer verilmiyor. Akıllı telefonun V serisinin üyesi olması, fiyat etiketinin uygun olacağı anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER