FırsatlarManşetler

Realme 4K Smart Google TV Stick’te uygun fiyat (Günün Fırsatları)

realme 4k google tv stick
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Android TV tabanlı ve çubuk biçiminde cihazlarla eski TV’leri akıllı hâle getirmek veya akıllı TV özellikleri çok gelişmiş olmayan TV’lere zenginlik katmak mümkün oluyor. Realme 4K Smart Google TV Stick de böyle bir ürün. Yakın zamanda piyasaya çıkan bu multimedya aygıtı, GittiGidiyor’da 829 TL gibi avantajlı bir fiyatla sunuluyor ve bugün için en ucuz fiyat gibi görünüyor.

Amazon Prime Video, Netflix, YouTube, Spotify, YouTube Music gibi uygulamaları destekleyen bu üründe Chromecast ve Sesli Komut desteği var. HDR10+ ve 4K desteklerinin yanı sıra Google Widevine L1 sertifikası var. Yani yüksek çözünürlüklü Netflix desteği mevcut. Kullanışlı bir uzaktan kumandası birlikte geliyor. 2 GB RAM’in varlığı yüksek bir performans sunabileceği anlamına geliyor.

TV satın almak isteyenler için Samsung 50Q60T Televizyon ürünü de 10099 TL’lik fiyattan sunuluyor. Outlet ürünü olduğu belirtilen bu TV 50″ 127 ekran, DCI-P3 100%, dahili uydu alıcı, QLED 4K Ultra HD panel, dahili Wi-Fi gibi özelliklere sahip.

Bu arada GittiGidiyor’da oyuncu kulaklıklarında da dikkate değer indirimler var. Onlara da göz atmanızı tavsiye ederiz. Diğer fırsat ürünleri de aşağıdaki gibi sıralanıyor:

Öte yandan Amazon.com.tr’de 200 TL altı kulaklık ve hoparlörlerde indirim fırsatı var. Bu da incelemeye değer görünüyor. Ayrıca Xiaomi Redmi 9C 32 GB modelinde de bir fırsat var.

N11’de ise Apple iPad 2021 (9. Nesil) Wi-Fi MK2N3TU/A 256 GB 10.2″ Tablet Gri bugüne özel indirimli fiyatıyla sunuluyor. Ayrıca Oppo W/Clock Bluetooth Hoparlör de dikkat çekici bir indirimle geliyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER