Teknoloji

Realme Race yeni bir serinin öncüsü olacak

realme katlanabilir telefon

Realme’nin Race kod adıyla anılan yeni bir akıllı telefon üstünde çalıştığı daha önce ortaya çıkmıştı. Akıllı telefonun kalbinde Snapdragon 888’in bulunacağı ve bu işlemciye 12 GB RAM ile 256 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği de şimdiden biliniyor. Kutusundan Android 11 ve Realme UI 2.0 ile çıkacak Race, yeni bir serinin ilk telefonu olacak.

Öncelikle Race’in bir kod adı olduğunu ve serinin başka bir isim taşıyacağını en baştan belirtmekte fayda var. Snapdragon 888 işlemcili telefonun 2021’in ilk çeyreğinde tanıtılmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Realme başkan yardımcısı Xu Qi Chase, telefonun tanıtımı için ocak veya şubat aylarını işaret ediyor.

Chase, Realme Race’in teknik özellikleri konusunda bilgi vermedi. Ancak güvenilir duyumcuların paylaşımlarına göre, telefonda 64 megapiksel çözünürlüklü ana kamera yer alacak. Üçlü arka kamera sistemi ve dokulu deri kaplı arka panel de bahsi geçen özellikler arasında bulunuyor.

realme raceRealme Race’in arka panelini gösterdiği iddia edilen bir fotoğraf daha önce ortaya çıkmıştı. Burada telefonun sarı renklerin görüldüğü arka panel tasarımı dikkat çekmişti. Fotoğrafta telefonun güç butonu da görülüyor. Güç butonuna parmak izi tarayıcısı entegre edilmemişe benziyor. Bu da tarayıcının entegre edildiği OLED bir ekranın tercih edilme ihtimalini artırıyor.

Realme Race hakkındaki dedikodu ve sızıntılar önümüzdeki dönemde artacak gibi görünüyor. Bu sızıntılar sayesinde telefona dair yeni bilgiler duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER