Teknoloji

Realme Q3 Pro ve GT Neo hızlı şarjla yenileniyor

realme q3 pro carnival edition

Realme kısa süre önce tanıttığı iki telefonun küçük makyajlardan geçen yeni versiyonlarını ana vatanı Çin’de görücüye çıkardı. Bu telefonlardan biri, geçtiğimiz ay resmiyet kazanan Realme Q3 Pro oldu.

Q3 Pro Carnival Edition adını taşıyan yeni versiyonda Dimensity 1100 işlemcinin yerini Qualcomm Snapdragon 768G alıyor. Buna ek olarak, 30W olan şarj hızı da 50W seviyesine çıkarılıyor.

Kullanıcılara sunulan renklere de iki yeni seçenek ekleniyor. Bunlardan biri siyahın hafif açılmış bir tonu olurken, diğerinde de parlak gradyan zemin üzerinde “Dare to Leap” sloganı görülüyor.

Q3 Pro’nun yeni versiyonunda 6.43 inç büyüklüğünde 120 Hz AMOLED ekran bulunuyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4300 mAh pil sağlıyor. Kamera sistemi ise 64, 8 ve 2 megapiksel sensörden oluşuyor.

Bir diğer yeni telefon olan Realme GT Neo Flash Edition ise standart modelle hemen hemen aynı özelliklere sahip. Aradaki tek fark, şarj hızının 50W’tan 65W’a çıkarılması oluyor.

Realme Q3 Pro Carnival Edition, Çin’de 1799 yuan (2363 TL) karşılığında satılacak. GT Neo Flash Edition içinse 2299 yuan (3020 TL) ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER