Teknoloji

Realme Q3 paylaşımı tasarımı gösteriyor

realme q3

Realme Q3 serisi 22 Nisan’da resmen gözler önüne çıkacak. Q3 Pro’nun üç arka kamera ve parlak bir arka panelle geleceği daha önce görülmüştü. Şimdi de Realme Q3’ün standart versiyonuna dair detaylar ortaya çıktı.

Realme, Q3’ün arka panelini gösteren bir görseli paylaştı. Söz konusu görselde üç arka kamera ve Realme’nin “Dare to Leap” sloganı göze çarpıyor. Holografik kaplama sayesinde belli açılardan gökkuşağı gibi görünen telefonun arka panel rengi, Realme tarafından “Psikdelik Gümüş” olarak adlandırılıyor.

Kamera adasında ilk başta dört sensörlü bir sistem var gibi görünüyor. Ancak buradaki deliklerden birinin boş olduğu ve üzerinde AI yazdığı anlaşılıyor. Lenslerin büyüklüğüne bakıldığında ise ana ve ultra geniş açılı kameralara derinlik sensörünün veya makro kameranın eşlik ettiği görülüyor. Telefonun tasarımı itibarıyla Realme V13 5G’ye bir hayli benzediğini söylemek gerekiyor.

realme q3Realme Q serisi şimdiye kadar Çin dışına çıkmış değil. Ancak Realme Q3 veya Q3 Pro’yu farklı bir isimle diğer bölgelerde görmek sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER