Teknoloji

Realme Pad tablet sonunda resmiyet kazandı

realme pad

Realme Pad uzun süredir devam eden sızıntıların ve yapılan paylaşımların ardından sonunda resmiyet kazandı. Çinli üreticinin ilk tabletinde 10.4 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran bulunuyor. Bu ekran kullanıcılara 2000 x 1200 piksel çözünürlük sunuyor. Tabletin kasasının sadece 6.9 mm. kalınlığında olması da dikkat çekiyor.

Realme Pad’in kalbinde MediaTek’in Helio G80 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 3 veya 4 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 32 ve 64 GB olarak sıralanıyor. Depolama alanı microSD kart desteğiyle artırılabiliyor.

Tablette biri arkada diğeri de önde olmak üzere iki adet 8 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor. Realme Pad’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 7100 mAh kapasiteli pili veriyor. 18W şarj desteğine sahip bu pil, ters şarj özelliği de sunuyor.

realme padTablette dört köşeye yerleştirilmiş dört hoparlör bulunuyor. Dolby Atmos desteğiyle bu hoparlörler çevresel ses desteği de sağlıyor. Kutusundan Android 11 ile çıkan Realme Pad’de daha büyük ekran deneyimi için optimize edilmiş Realme UI kullanıcı arayüzü de mevcut.

realme padRealme Pad için altın ve gri olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Tablet Hindistan’da 16 Eylül’de 13 bin 999 rupiden (1615 TL) başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER