Teknoloji

Realme Pad Mini tabletin tasarımı ortaya çıktı

realme pad mini

Realme Pad Mini tablet geçtiğimiz hafta Tayland’da NBTC tarafından onaylanmıştı. İnternete sızan yeni görseller, tabletin tasarımını yakından görmeyi mümkün kılıyor.

Realme Pad Mini’yi görsellerde gümüş rengiyle görmek mümkün oluyor. Tabletin 8 megapiksel arka kamerasının yapay zekâ özellikleriyle desteklendiği de görselin gösterdikleri arasında bulunuyor.

Sağ alt köşeye yerleştirilen Realme logosu da arka panelin üyelerinden biri oluyor. Tabletin sağ kenarı ise ses kontrol tuşlarına ve güç butonuna ev sahipliği yapıyor. Görseller tabletin ön yüzünü göstermiyor.

Buna rağmen, Realme Pad Mini’nin ön yüzünün özellikleri konusunda bazı bilgiler mevcut. Burada 8.7 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunacağı söyleniyor. Tabletin önünde 5 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın olduğu ise daha önce Camera FV-5 sitesi tarafından doğrulanmıştı.

realme pad miniRealme Pad Mini’nin kalbinde Unisoc T616 işlemcinin olması bekleniyor. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor. Ancak tabletin 3 GB RAM’e sahip versiyonu daha önce Geekbench’in kayıtlarında görülmüştü. Android 11 işletim sisteminin varlığı da test sonuçlarıyla doğrulanmıştı.

Realme Pad Mini’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 18W şarj desteğine sahip 6400 mAh kapasiteli pil verecek. Bu orijinal Realme Pad’deki 7100 mAh pilden daha düşük bir kapasitenin kullanıcıları beklediği anlamına geliyor. Buna rağmen, Realme Pad Mini’nin orijinal versiyondan daha kalın olacağını belirtmekte fayda var. Bu tabletin kasasının kalınlığının 7.6 milimetre olduğu söyleniyor. Orijinal Realme Pad’in kasasının kalınlığı ise 6.9 milimetre.

NBTC’nin kayıtları, tablet için farklı bağlantı seçeneklerinin sunulacağını göstermişti. Dolayısıyla hem LTE hem de Wi-Fi modellerinin kullanıcıların karşısına çıkması sürpriz olmayacaktır.

Realme Pad Mini hakkında henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak önümüzdeki dönemde daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER